ProVen®Probiotics Lactobacillus & Bifidus for Formula Fed Babies,Laktobacilus i Bifidus za bebe koje su na ishrani mlečnim formulama bočica sa količinom za 30 dana upotrebe

33gr

Sadržaj

1 porcija(1,1gr):-Lactobacillus salivarius(CUL61),Lactobacillus paracasei(CUL08), Bifidobacterium animalis subsp lactis(CUL34),-Bifidobacterium bifidum(CUL20) - 10 milijardi živih ćelija, Galaktooligosaharidi - 450 mg, Fruktooligosaharidi - 100 mg

Osnovne namene, delovanje

Dodatak ishrani koji u svom sastavi sadrzi žive probiotske bakterije kojom svom aktivnošću doprinose uspostavljanju i održavanju normalne funkcije digestivnog trakta, a samim tim i pravilne imunske funkcije. Formulisan je za upotrebu od prvog meseca života beba koje su na ishrani mlečnim formulama.Proizvod sadrži Lab4b, grupu od četiri vrste sojeva korisnih bakterija (koje prirodno formiraju deo mikroflore odojčeta) i dve vrste prebiotika: GOS koji se nalaze i u majčinom mleku i FOS, koji se nalaze u voću i povrću.

Preporučeni način uzimanja

DecaPreporučuje se dodavanje jedne pune priložene kašicice (l,lg) dnevno u pripremljeno i prohlađeno mleko za dohranu. Dobro promućkati! Ne dodavati u vrelo mleko!

Podaci o dozvoli

Broj dozvole: 7665/2015

Podatke o preparatu dostavljaju proizvodjači i uvoznici.Administrator ne odgovara za tvrdnje i tačnost podataka dobijenih od proizvođača i uvoznika.Sva prava zadržana.